RockStation

Van már anyag a következő Exodus koronghoz

2018. december 10. - theshattered

36620599_1982878978398324_2235236010315218944_o.jpgA 2014-es Blood In Blood Out óta nem jelentkezett új stúdiólemezzel az Exodus, bár ez Gary Holt Slayeres elfoglaltságai miatt érthető is. Viszont a gitáros ettől függetlenül írja a dalokat (ha már a Slayerben sok szerepet nem tud vállalni), melyekből már Tom Hunting szerint négy dalnyi téma meg is van. És a sor még nem állt meg.

"Én és Gary jammeltünk már, készülőben van négy nagyszerű dal. Nem tudom, hogy egyáltalán fogjuk-e őket használni, mert amikor legutóbb találkoztam vele... Elmentem hozzá és hallottam néhány témát, amin épp dolgozott és szerintem azok még jobbak, mint a négy, amin dolgoztunk. Szóval talán majd szétadagoljuk azokat különböző dalokba. De szerintem elég király lesz! Szerintem már nagyon várja, hogy újra visszatérjen a kreatív folyamatokhoz, mert a Slayer nem kér tőle riffeket, ők csak zúzásra és a dalok élő eljátszására, ilyesmire használják őt. De nagyon izgatottak vagyunk. Már nagyon rég nem csinált semmit. Most vannak a családi gondjai is, de úgy vélem, hogy ha eljön az idő és otthon leszünk kicsit, mindkettőnknek szüksége lesz egy kreatív ötletelésre, hogy kieresszük ezeket a dolgokat. El fogjuk végezni a munkánkat. Nem tudom, mikor fogunk valóban stúdiózni. Össze kell hangolni mind a két csapat időbeosztását, mert mi akkor is dolgozni fogunk, amikor ő a Slayerrel lesz."

Viszont feloszlásról az Exodusnál egyelőre szó sincs: "Voltak szünetek és feloszlások a karrierünkben, amely már lassan negyven éve tart. Még egyáltalán nem állunk készen a leállásra. Mi egyszerre csak egy albumban gondolkodunk. Nem mondhatom, hogy lesz még öt lemez, vagy akármennyi, majd meglátjuk, hogy alakul. Most jól érezzük magunkat és ha jól érezzük magunkat, akkor élvezzük a folyamatokat is. Szerintem a turné sokkal jobb móka, akkoriban, amikor én... Amikor húsz voltam, sokkal inkább a partizásról szólt, most már inkább a kalandról, hogy legyen egy igazán jó koncertünk, meg ilyesmi a cél."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5214467816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum