RockStation

Februártól újra stúdiózni fog a Life Of Agony

2018. december 20. - theshattered

0lifeofagony2018_19_eredmeny.jpgA jövő év elejétől nekiáll a legfrissebb anyagának a Life Of Agony, melynek lenyomata jó eséllyel a jövő év vége felé fog majd megjelenni. Az immár a Sal Abruscatot váltó Veronica Bellinoval készülő albumról a csapat már el is hintett pár gondolatot, hogy mire fel ez a nagy tempó. Annyi biztos, hogy most újra nagy a lendület és az összhang, úgyhogy remélhetőleg valami igen finom dologra számíthatunk majd. És reméljük, hogy a Fezenre is hoznak majd ebből a merítésből.

Joey Z: "Ez az album fogja meghatározni a Life Of Agony következő évtizedét, hogy milyen lesz a Life Of Agony. Egy új szintet fog beállítani, még a zenekar számára is.

Nem igazán szoktunk a zenei irányról beszélni. Mindig azon dolgozunk, ami az adott pillanatban jön és ami most születik, az a hosszú ideje készített legjobb Life Of Agony zene lesz."

Alan Robert: "És a zeneírásban is újra visszatértünk az örömzenéléshez. A legutóbbi lemez előtt volt egy tizenkét éves szünet az albumok között, mert eléggé megcsömörlöttünk attól, ami megy a zeneiparban, meg attól is, ami velünk történt ezalatt. Most már újra megvan a lehetőségünk, hogy örömből zenéljünk. Mint a régi szép időkben."

Joey Z: "Megint megosztjuk egymással az ötleteinket, meghallgatjuk a másik véleményét, kipróbáljuk, ha valakinek van egy javaslata a másik dalötletéhez. Az egész nyitott és felszabadult folyamat, pont, ahogy Alan is mondta - megint örömből zenélünk. A zeneírásnak örömtelinek kellene lennie. Mert ha nem az, akkor ott valami gáz, valami probléma van. De most minden szuper és hallani fogod a zenén is. És ez az, amit szerintem a legtöbb ember kihagy a zenéből: azt az élő, vidám hozzáállást. Ezt meg is lehet hallani az emberek zenéjén, érezni a dalírásban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1514502776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum