RockStation

Már készül az új Volbeat album

2018. december 21. - theshattered

volbeat_2016_2.jpgÉpp, hogy megjelent a Volbeat legutóbbi anyaga, a Let's Boogie! Live From Telia Parken, a rajongóknak máris egy következő irányba kell vigyázó szemeiket vetni. Ugyanis a Volbeat gitárosa, Rob Caggiano elhintette: bizony már nagy erőkkel készül a Seal the Deal and Let's Boogie utódja, melynek eredménye a jövő éven már hallható is lesz.

"Most éppen a stúdióban vagyunk, az új lemezen dolgozunk. Nyilvánvalóan nem lesz olyan, mint a legutóbbi, vagy bármelyik korábbi lemezünk. Valamennyivel másabb lesz. Természetesen még csak körülbelül a felével vagyunk meg, így nehéz megmondani, hogy kemény lesz-e, de határozottan van egy nagy rock érzés benne, ami szerintem nagyon király dolog. Meglátjuk a végén, hogy alakul."

A már említett koncertfelvételen debütált egy új dal is, The Everlasting, ez a következőképpen hangzik:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3514503876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum