RockStation

Először az istenek, ahogy mondja az Omnium Gatherum

2018. július 08. - theshattered

omnium18.jpgAugusztus 31-én jelenik majd meg az Omnium Gatherum új nagylemeze, a The Burning Cold, melyhez megérkezett az első fecske, a Gods Go First. A dalhoz videó is társul, ez pedig lentebb látható a borító és a dallista mellett, az egészet pedig november 12-én Budapesten is be fogják mutatni.

Tovább

Ősszel érkezik az új Soulfly lemez, itt egy új dal róla!

soulfly_2015.jpgVárhatóan már egy új Soulfly-dal is fel fog csendülni a holnap esti Düreres koncerten, lévén, hogy már van felvétel róla, még ha nem is hivatalos. A The Summoning az októberre várható Ritual című első fecskéje, az, hogy milyen maga a tétel, az a lentiekben, illetve majd a bulin mindenki számára kiderül.

Tovább

Harmaja - Új videó a Korpiklaanitól

korpiklaani.jpgIlyen ez a péntek, sorban szakad ránk a sok új videó és dal, de az nyújtsa fel a kezét, aki mindezt bánni szokta! Senki? Ugye! Tegnap többek között a finn folk-zászlóshajó, a Korpiklaani is behajintott egy új dalt a nagy sürgés-forgásba, ennek a címe Harmaja és természetesen a szeptember 7-én megjelenő Kulkija nagylemezen lesz majd hivatalosan is elérhető, július 28-án pedig jó eséllyel a Fezenen is fel fog csendülni.

Tovább

Parancsára! - Újabb dal Devin Townsend szeptemberi DVD-jéről

0devintownsend2017_39_eredmeny.jpgTegnap jelent meg Devin Townsend epikus koncertalbuma, a Ocean Machine - Live at the Ancient Roman Theatre Plovdiv, mely egy kétfelvonásos epikus koncertet örökít meg az utókornak, egyik felén egy közönség által megszavazott, nagyzenekari kísérettel elnyomott szettel, a második felvonásban pedig a teljes Ocean Machine album élő megszólaltatásával. Most az első szeletből nézhettek meg egy kellemes darabot, a By Your Commandet, aztán tessék menni és beboltolni a csomagot!

Tovább

Squalor Opera - Új dal és videó az Abortedtól

aborted-2017.jpgKorábban már megmutattuk a szeptember 21-én megjelenő új Aborted nagylemez, a TerrorVision borítóját és dallistáját, most viszont már sokkal látványosabb részletet is tudunk mutatni: konkrétan egy teljes dalt és egy hozzá kapcsolódó videót. Mindezt a Squalor Opera címre keresztelték a belgák, az eredmény lentebb látható.

Tovább

Wednesday 13 és Combichrist: közös koncert az A38-on

combichrist_01_oliverrath_kopie.jpg

A nyár közepén tér vissza az A38 Hajóra a Combichrist. A norvég-amerikai aggrotech zenekar és közönsége nem először találkoznak a Duna partján, hiszen pokoli elektróbulijukkal már többször kiugratták a hajót a Duna andalítóan ringató hullámaiból. Ezúttal a Murderdolls egykori énekese, Wednesday 13 is játszik majd saját zenekarával a július 25-ei koncerten, a nyitócsapat pedig a Los Angeles-i darkwave duó, a Night Club lesz.

Tovább

Jön, készül az új Bloodbath lemez!

bloodbathnickholmes_638.jpgNa, nem mintha új infó lenne, lévén ők is beszámoltak róla korábban, de aktívan készül az új Bloodbath korong. A 2014-es Grand Morbid Funeral utódjáról, melyen már február óta dolgoznak, egyelőre nem sokat tudni, de az már most biztos, hogy a neves csapatokból ismert (Katatonia, Paradise Lost, Opeth) veteránok minden eddiginél rohadtabb muzsikát ígérnek nekünk.

Tovább

Kukkants bele a Lemmyt is felvonultató Sunset Society című film trailerébe!

lemmy_1.jpgElvileg ma mutatják be a több neves rockzenészt is felvonultató Sunset Society című horrorfilmet. A vámpíros sztorit felkanyarintó, láthatóan nem hollywoodi csúcsprodukciónak készült műben szerepet vállalt többek között Lemmy, Tracii Guns, Dizzy Reed és a Jackasses Steve-O is, az egésznek az előzetese lentebb látható.

Tovább

Nézz bele Bruce Dickinson szarajevói dokumentumfilmjébe!

gettyimages-479315624.jpgMúlt pénteken jelent meg Bruce Dickinson legújabb DVD-je, a Scream For Me Sarajevo, mely az Iron Maiden dalnokának akkor még szólóban nyomuló egyik bulijának körülményeit örökíti meg. A szarajevói koncertet még 1994-ben adta az énekes, ami az akkori ostromállapotot figyelembe véve meglehetősen bátor húzás volt, de mégis meglépte. Erről készült a fent nevezett film, melyen trailere az alábbiakban látható.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum