RockStation

Öt klipet tervez az új lemezéhez a Rammstein

2019. január 02. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgRendesen meg fogja támogatni az erre az évre várható új lemezét a Rammstein. A tíz év után megjelenő friss anyag, mely elvileg egy szerteágazóbb csomag lesz, mint az eddigiek, öt klipes dallal fog rendelkezni az albumciklus végére, erről Richard Z. Krupse beszélt pár szót.

"Elrepültünk Los Angelesbe, hogy Rich Costeyval, aki már dolgozott a Musezal és több más nagy zenekarral is, megkeverjük a felvételt. Úgy néz ki, hogy öt zenei videónk fog megjelenni ezúttal. Elégedettek vagyunk az albummal, habár természetesen néhány dolog még mindig változhat."

A lemezbemutató koncertekről, melynek legközelebb Bécsben és Prágában lesznek (már teltházas) állomásai, a következőt árulta el a gitáros: "Nagyon, nagyon nagyszabású, szuper intenzív előadások lesznek. Vicces, mert a felvételek alatt ott volt a hat zenekari tag és minden egyes rohadt pergődobütésen vitatkoztunk. Az is egy nagyon intenzív élmény volt. Mondj egy témát, mi biztosan vitatkoztunk rajta! De most, hogy kész van, nagyon büszke vagyok az eredményre. És igazából ez az intenzitás tette a dalainkat mégjobbá."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6514529584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2019.01.03. 10:24:46

100 eurós jegyár mellett még szép, hogy nagyszabású lesz a koncert!
Lusta, lusta disznók!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum