RockStation

Még idén stúdióba vonul az Obituary

2019. január 04. - theshattered

0obituary2016_10_eredmeny.jpgHa minden jól megy, még idén rögzítésre kerül a 2017-es a zenekar nevét viselő korong utódja, legalábbis ezt tervezi az amcsi death metal gépezet, az Obituary

Terry Butler: "Van néhány riff, amit oda-vissza passzolgatunk, már beszéltünk is róla, hogy mikor akarunk összeülni és elkezdeni zenét írni, ami hamarosan be is fog következni. Mozgásban kell lenni. Nem lehet hat-hét évet kihagyni a lemezek között, ez nem a Kiss, vagy az Iron Maiden, vagy bármi ilyesmi csapat. Az emberek hallani akarják az új zenét. Még ha nem is adsz el annyi lemezt már manapság, akkor is akarják az új dalokat. Szóval igen, dolgozunk néhány ötleten.

Ha úgy mindent leszűrsz, ezen a szinten ez a játék már inkább üzlet. Szeretünk zenélni, szeretünk embereknek játszani, a tömegnek, de igazából üzlet. Mozgásban kell tartani a motort: turnéznod kell, ez az, ahonnan manapság a pénz jön."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9614534296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum