RockStation

Moonglow - Új dal az Avantasiatól

2019. január 26. - theshattered

avantasia_2019.jpg

Kiadta a február 15-én megjelenő új albumának, a Moonglownak a címadó dalát az Avantasia. A Tobias Sammet vezette csapat friss korongját Budapesten, a Barba Negra Trackben is be fogják mutatni, ennek a dátuma május 6 lesz, tessék rendesen rágyúrni majd a korongra!

Tobias Sammet: "Igen, találtunk az új albumon egy olyan dalt, amely a négy perces küszöb alatt van és még kislemezként is érvényesülhet. Annak ellenére, hogy elég rövid, képviseli az Avantasia világát. Mindemellett valahogy érezni rajta a Mike Oldfield iránti tiszteletemet, de ez nem volt szándékos, ezt nem lehet irányítani. Meg úgy igazából ez egy többé-kevésbé tipikus Avantasia dal. A lebilincselő Candice Night lenyűgözően énekel benne, ha már itt járunk, szerintem én is, haha! A Moonglow egy szerelmi kinyilatkoztatás a Hold és az éjszaka felé. Egy új világba való belépésről szól és azokról a titkos kalandokról, amelyek ezzel járnak."

A már említett koncert hivatalos Facebook eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7814588724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum