RockStation

Wolfmother az Akvárium Klubban

2019. január 28. - sunthatneversets

wolfmother_2018.jpg

A vintage rock egyik legalapvetőbb zenekara, az ausztrál Wolfmother június 15-én visszatér az Akvárium Klubba, hogy ismét felejthetetlen erővel csapjon le a rock and roll a NagyHallban.

Az ausztrál Wolfmother 2005-ben hódította meg a világot első lemezével, ami szintén a Wolfmother címet viselte. A lemez az egész világon az eladási listák élvonalába ugrott, a rádiók által rommá játszott, emblematikus hard-psych-retrock sláger Woman Grammyt nyert, a Wolfmother pedig egy csapásra világsztár lett.

A triót aztán kicsit megviselte a hirtelen jött népszerűség, Andrew Stockdale énekes kétszer is lecserélte a teljes zenekart, majd kiadott sikeresebb és kevésbé sikeres lemezeket. 2016 februárjában aztán megjelent a negyedik albumuk, Victorius címmel. Az album valóban győzedelmes lett, a megszokott vintage hangzás, a monumentális riffek, a nagyszabású és jól üvölthető refrének ismét felemelték a zenekart.

A Wolfmother 2016-ban már megtöltötte az Akvárium Klub NagyHallját, júniusban azonban ismét visszatérnek, szóval lehet duplázni vagy éppen pótolni a lemaradást. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3914593276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum