RockStation

Hivatalosan is Jason Richardson lett az All That Remains gitárosa

2019. február 06. - theshattered

all-that-remains-2019.jpgAz All That Remains megerősítette a pletykát: a korábban többek között a Chelsea Grin, Born Of Osiris és All Shall Perish soraiból ismert Jason Richardson lett a zenekar új gitárosa, a tavaly elhunyt Oli Herbert utódja. Az eredetileg csak (legalábbis a pletykák szerint) a múlt éven megjelent Victim Of The Disease turnéjára beugró gitárost így mostantól mindenki főállásban köszöntheti majd a deszkákon.

"Az All That Remains szeretné megerősíteni, hogy Jason Richardson mostantól a zenekar hivatalos tagja. Néhány mostanában adott interjúban már kiszivárogtattuk ezt, még mielőtt döntöttünk volna, vagy bejelentettünk volna bármit Jasonnel kapcsolatban. De a zenekar ténylegesen a soraiban köszönti őt, mind hivatalos tagot, nagyon várjuk, hogy újra úton legyünk és játszhassunk a rajongóinknak."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr214610770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum