RockStation

Jövő év elején tervezi az új lemez felvételeit a Ghost

2019. február 06. - theshattered

ghost_band_2018_2.jpgTobias Forgenak azt nem lehet felróni, hogy nem céltudatosan, jó előre megtervezve üzemeltetné a zenekarát, az egyre inkább felfelé törő Ghostot. Az éppen Cardinal Copia szerepében tetszelgő frontember és zenekari vezér már most tudja, hogy jövőre év elején stúdióba viszi az anyagot, melyet még 2020-ban meg is akar jelentetni.

"Szerencsére mostanában nagyon biztosan tudom, hogy mit is akarok tenni. Van egy tonna megírt zenei darabka és részlet és tudom, hogy ha egyszer igazán elkezdek dolgozni rajta, akkor abból nagylemez lesz, ami nagyon lelkesítő. A felvételek dramaturgiája és a történetek mostanában kezdenek egyre inkább összeállni, ami nagyon tetszik. Majdnem olyan, mintha egy sorozaton dolgoznál, legalábbis szerintem. Megvannak a szereplők, akikkel lehet baszakodni, adhatsz hozzá dolgokat, vehetsz el belőle. Azt teszel, amit csak akarsz, ami mindig nagyon kecsegtető művészi szempontból."

Az eredeti angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2414610802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum