RockStation

Keenan szerint a tavasz végén - nyár elején jön az új Tool

2019. február 10. - theshattered

toolband_638.jpgAmikor már lelkesednének a rajongók, hogy áprilisban jön az a bizonyos réges-régen várt, 2006 óta először friss dalokat tartalmazó friss Tool-album, mindig jön egy Maynard James Keenan, hogy lehűtse a kedélyeket. A frontember most úgy látja a fejleményeket, hogy a régen várt korong leghamarabb valamikor május közepe és július közepe között kerülhet majd a boltok polcaira (vagy akárhová).

"Frissítés - A keverés közepénél járunk. Valószínűleg lesz pár visszavonás. Aztán kevés vita. Utána a mastering, artwork, videó, különleges csomagolások, stb. A leginkább helytálló feltételezés az az, ha valahová május közepe és július közepe közé lőjük be a megjelenési dátumot. Közelebbit majd akkor tudok mondani, ha már haladunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9614616624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum