RockStation

Rangsorolta Alexi Laiho a Children Of Bodom lemezeit

2019. február 16. - theshattered

cob2018.jpgA rangsorokba mindig bele lehet kötni, mindig más dal, lemez, előadó, ez-az kinek-kinek a kedvence, de ha maga az alkotó teszi sorba a műveit, máris más a tészta. Alexi Laiho például sorba rakta a Children Of Bodom korongjait, hogy szerinte milyen sorrendben merné ajánlani azt a kezdő fanatikusoknak, ráadásul úgy, hogy mindről mondott is egy-két szót. Érdekes módon az "alsó" kettőt kimondottan nem szereti a frontember, de lássuk, melyek is azok!

Az említett sorrend a következő:

10. Relentless Reckless Forever
09. Something Wild
08. Halo Of Blood
07. Blooddrunk
06. Are You Dead Yet?
05. Follow The Reaper
04. Hatebreeder
03. I Worship Chaos
02. Hexed
01. Hate Crew Deathroll

És miért nem szereti annyira a csapatának 2011-es és 1997-es korongját?

Relentless Reckless Forever: "Meg kell mondanom, eléggé súlyos, de mégis ezt választanám, mint legkevésbé kedvenc gyermekemet. De biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van ilyenje, nekem ez lenne az. Épp mostanában hallgattam meg és van rajta néhány jó kis dal, de az album nagy részének semmi értelme nincs. Csak egy nagy rakat nagy sebességű riff, amelyek nem állnak össze dalokká. Akkoriban úgy tűnt, hogy jó ötlet, ha valami mást csinálunk, de talán ez a változás túl lett gondolva."

Something Wild: "Habár klasszikusként gondolunk rá, be kell vallani, nagyon buta lett. Ott van a Deadnight Warrior és a Lake Bodom, amelyek valóban jó dalok, de ezeket leszámítva csak nagyszerű riffek sorozata, amelyekre obszcén dolgokat kiabálok. De valamilyen szinten jó dolog, mert valóságos. Akkoriban csupán tizenhét-tizennyolc évesek voltunk és a munkáinkból, meg mindenféle random hülyeségből spóroltuk össze a pénzt, hogy fel tudjuk venni az albumot. Semmi sem volt megtervezve. Szeretem a haragját és energiáját, de ha választanom kellene az összes gyermekem közül, ez nem lenne a kedvencem."

A teljes cikk, melyben mindegyik albumról megmondja a magáét a frontember, IDE KATTINTVA éritek el, a Children Of Bodom legfrissebb albuma, a Hexed március 8-án fog megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7614629024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum