RockStation

Új albumon dolgozik a Social Distortion

2019. február 16. - theshattered

social_distortion_live_1.jpg2011 után újra friss anyagon dolgozik a punk-veterán csapat, a Social Distortion. A Hard Times and Nursery Rhymes utódját feltehetőleg még idén kiadja a Mike Ness-vezette csapat, erről pár szót az új kiadó, a Concord Music Publishing vezérigazgatója mondott pár gondolatot.

"Nagy megtiszteltetés Mike Nessel együtt dolgozni, illetve a szerzeményeit képviselni, ez egy olyan feladat, amit nem lehet félvállról venni. Ness a modern klasszikus amerikai dalszerző definíciója, egy megkerülhetetlen punk-költő, aki kiemelkedett azok közül az írók közül, akik hatással voltak rá és inspirálták őt. Egy olyan hagyomány részese, amely legalább annyival tartozik a Ramonesnak és a Clashnek, mint ahogy Gene Vincentnek, Merle Haggardnak és a Leadbellynek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2214629048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum