RockStation

BGP dalt dolgozott fel a Beerzebub

2019. március 12. - theshattered

bzb-bgp_single.jpgA jánossomorjai Belief Gives Power (azaz BGP) egyik dalának feldolgozásával állt elő a Beerzebub. A jelenleg a Cadaveresszel és az Omega Diatribebal turnézó csapat, mintegy tisztelegvén az egyetlen bootleg koncerten megörökített munkásságú zenekar előtt, a Bábu Vagy című dalt vette fel, dolgozta át, melyhez egy egyszerűbb videót is rittyentett.

A Beerzebub így indokolta a miérteket:

A Belief Gives Power (A Bizalom Erőt Ad) a 90-es évek végén egy jánossomorjai baráti társaságból alakult HC-Punk zenekar volt. 2002-ig aktív időszakukban országszerte több koncertet adtak, viszont saját hanganyaguk nem volt, csupán egy 2001-es bootleg koncertfelvétel, amit IDE KATTINTVA megtalálsz.
A Beerzebub crew-ból több tag a BGP zenéjével és az ő kedvenceikkel ismerte meg az underground szcénát. Ezt a dalt tiszteletből és barátságból dolgoztuk fel és formáltuk a magunk képére.
Köszönjük Gyulának a vendégszereplést és hogy A Betonban létrejöhetett teljesen DIY körülmények között ez a videó.

bzbspring2019.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr414683164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum