RockStation

Lesz folytatása a Bohemian Rhapsodynak?

2019. március 12. - theshattered

bohemian-rhapsody-rami-malek-shouting-1024x576.pngTény, hogy az egyik legsikeresebb zenei filmről beszélünk és tény, hogy ezt meg is érdemli, de vajon szükséges folytatást készíteni a Bohemian Rhapsodyhoz? A már 875 millió dolláros kasza felett járó, négy Oscarral díjazott alkotás történetszálában persze van még hely, hiszen csak a Live Aid koncertig dolgozza fel a zenekar karrierjét (igen, tudjuk, hogy vannak ferdítések, kanyarok, de attól még fasza film), tehát még az utolsó hat év hátra lenne (ha Freddie életét számoljuk)... De vajon meg tudnák fejelni vagy egyáltalán közelíteni az első "fejezet" szintjét?

Rudi Dolezal (több Queen-klip rendezője, Freddie Mercury közeli barátja): "Biztos vagyok benne, hogy vannak tervek egy folytatáshoz, ami a Live Aiddel kezdődik, már javában beszélnek róla a Queen-családban."

Brian May még tavaly, a film bemutatása környékén nyilatkozta, hogy "Szerintem a Live Aid egy jó pont a lezárásra. Ki tudja, talán még lehet folytatása is."

Akárhogy is, ha esetleg nekilátnak a következő fejezetnek, olyan albumok időszakát kellene beleírni, mint az A Kind Of Magic, nem beszélve az utolsó, még Magyarországot is érintő turnéról és a szintén 'Magic-korszakos Wembley-stadionos fellépésekről, a The Miracle és az Innuendo. Utóbbinál persze már az egyre inkább gyengülő Freddie megformálása is kemény feladat elé állítaná Rami Maleket, de egyelőre várjuk ki, hogy tényleg lesz-e belőle valami.

queen-bohemian-rhapsody-soundtrack-1536163276-640x640.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10014683020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum