RockStation

Ki lesz a Static-X beugrós énekese?

2019. március 28. - theshattered

static_x.jpgEz egy nagyon jó kérdés, viszont a zenekar ezt már nagyon is jól tudja, lévén, vele készülnek az eddig meg nem jelent dalokat tartalmazó Project Regeneration turnéjára, mely nem mellesleg ez egyben a debütlemez, a Wisconsin Death Trip húsz éves ünnepi körútja is lesz. Mivel ugyebár Wayne Static 2014-ben távozott közülünk, a pótlását mindenképpen meg kellett oldani, ami nem volt egyszerű feladat. A karakteres frontember utódjával már közös videót is kiraktak benne két rövidebb klip-részlettel, viszont egy a bibi: maszkban van az arc. Ennek köszönhetően, legalábbis egyelőre titokban van a kiléte, de van egy sejtésünk, hogy a turné beröffenésével szinte egyidőben meg fogjuk tudni, kit is takar a zombi-Wayne dizájn.

Persze a tippelgetés-áradat beindult, többen a Dope frontemberét, Edsel Dopeot vélik felfedezni az álarc mögé bújtatva, de a Powerman 5000-es Spider és a Mudvayne-es Chad Gray is ott van a képzeletbeli listán. Előbbi azért is indul jó eséllyel, mert a turnén a Dope és a DevilDriver fognak bemelegíteni az industrial metal négyesnek, az ügyesebbek talán hang alapján jobban le tudják szűrni.

A már említett emlékező és emlékturné állomásai hivatalosan is ismertek, viszont magyar helyszín nincs közöttük. Sőt, aki látni szeretné a produkciót, annak (legalábbis jelen állás szerint) Németországba kell majd kievickélnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7314720373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum