RockStation

Közel két évtized után új nagylemezre készül a Blue Öyster Cult

2019. április 09. - theshattered

blue-oyster-cult-1500.jpgEric Bloom énekes / gitáros szerint hamarosan valami újra számíthatnak a Blue Öyster Cult rajongói a kedvenceiktől. A csapat majd' két évtized után fog kiadni új albumot, a legutóbbi dalcsokor, a Curse Of The Hidden Mirror 2001-ben jelent meg.

"Kimondottan nem dolgozunk még rajta, de hamarosan tinta kerül a szerződésre. Mindannyian írtunk dalokat az évek alatt, de sok egyeztetés szükséges, mert ez nem csak az új termékről szól, hanem a teljes katalógusunkról."

Két éve ezt mondta az egészről a frontember: "Gazdasági értelemben nézve pénz kell ahhoz, hogy lemezt csináljunk. Az idő, ami a lemez megírásához kell, már ha jól akarod megcsinálni, az az az idő, amit ki kell vennünk munkából és inkább dolgozunk, mint felveszünk egy lemezt, amit senki nem fog megvenni. Egy klasszikus rockzenekar vagyunk egy paradox jövővel: a jelenlegi vásárlóközönséget nem érdekli, mit adunk ki.

A klasszikus rockrádiók valószínűleg nem fognak játszani tőlünk semmit. A pop állomások nem fognak játszani semmit sem tőlünk. Így az embereknek nem fog feltűnni, ha bármi újat adunk ki. Tudom, hogy vannak a keménymagos rajongók szeretnék, ha lenne tőlünk új anyag, valamikor meg is fogjuk csinálni, de immár egy évtizede nincs semmi értelme, hogy megcsináljuk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr614750343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum