RockStation

Bedobta a második új dalát Sammy Hagar és csapata

2019. április 10. - theshattered

sammyhagarcircle.jpgMájus 10-én kiadja az első lemezét, a Space Betweent a Sammy Hagar & The Circle. A nem kis neveket, Hagaron kívül Michael Anthonyt, Jason Bonhamet és Vic Johnsont magába foglaló kvartett a könnyed hangulatú Can't Hanggel erősíti tovább az érdeklődést, ha esetleg a korábban már belógatott, valamivel keményebb hangvételű Trust Fund Baby nem lett volna elegendő.

Sammy Hagar: "A Space Between tíz dala nem csak néhány összedobott dal, ami egy albumra lett felpakolva. Egy egységes szálra lettek felfűzve a teljes mentális, érzelmi és fizikai élmény eléréséhez (körülbelül, mint a Three Lock Boxnál). Amikor már megvolt az átfogó kép, a szövegek és a zene elkezdett kiáramlani belőlem."

sammyhagarcirclespacebetweencd.jpg

01. Devil Came To Philly
02. Full Circle Jam (Chump Change)
03. Can't Hang
04. Wide Open Space
05. Free Man
06. Bottom Line
07. No Worries
08. Trust Fund Baby
09. Affirmation
10. Hey Hey (Without Greed)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8914751951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum