RockStation

Reprogram - Újra támad a Hacktivist

2019. április 10. - theshattered

reprogam.jpgÚj dalt adott ki a brit, rap-djent vonalon mozgó Hacktivist. A Reprogram, mely az első dal az új gitárossal, James Hewittal, egy videóklippel gazdagodott a debütálásnál, melynek eredményét lentebb találjátok meg. Új nagylemezről egyelőre nincs még infó.

James Hewitt: "Miután éveket kihagytam a zeneipari tevékenységből, elkezdtem hiányolni a dalírást és a koncertezést... Aztán jött a lehetőség, hogy csatlakozzak a Hacktivisthez. Mivel már korábban is koncerteztünk már, így évek óta barátok voltunk Joshal és Richel. Szerintem ez segíthetett is megtalálni az összhangot a dalírás elején. Egyfolytában passzolgattuk oda-vissza az ötleteket, van is pár kész dalunk, játszottuk is közülük néhányat élőben. Mindegyik elég jól sikerült, már alig várom, hogy többet is hozzárakjunk a szetthez."

Jot Maxi: "Amikor beszálltam a Hacktivistbe, azt hittem, hogy csak egy új frontember kell nekik és mivel már voltam ilyen helyzetben, egyből készen álltam, hogy olyan őrült, futurisztikus zenét írjunk, mint még soha azelőtt! Egyből észrevettem, hogy volt ott más belső feszültség is, amit meg kellett oldani, így az új anyag írása kicsit tovább is jegelődött, mint szerettük volna. Mivel nagy igény volt az élő koncertekre, így aktívak maradtunk koncertezés terén, mindenhol ott voltunk! Most, hogy James Hewitt, mint új gitáros/producer, közöttünk van, igazán egységesnek érezzük az ötünk viszonyát és több, mint izgatott vagyok, hogy hallhatjátok nem csak az űttörő jellegű új ízeinket, amiket bevittünk a H-be, de érezhetitek a hajtómű erejű energiát és dalszövegeket, melyek egészen azóta égtek bennem, hogy beszálltam ide!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2114755667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum