RockStation

Venom címen érkezik majd az új Richie Kotzen-dal

2019. április 24. - theshattered

richiekotzen_2017_image4.jpgMár forgatja a videót a legújabb dalához, a Venomhoz a július 9-én Budapestre is ellátogató Richie Kotzen. A gitáros egyelőre még nem jelentette be, mikortól lesz elérhető a dal (nyárig azért reméljük, kijön), sem azt, hogy mikor érkezik az új nagylemez, de van egy érzésünk, hogy érdemes lesz nyitva tartani a fülünket. Kotzen tavaly két másik, még nagylemezen ki nem adott tételt adott ki, ezek a The Damned és a Riot voltak.

És hogy ténylegesen lesz-e nagylemez? "Úgy érzem, azon dolgozok éppen. Nagyon nyugodt vagyok ezügyben, ami elég jó. De csak mert annyi albumot kiadtam már, akár zenekarral, akár szólóban, vagy bárhogy, hogy nem érzem, hogy bármilyen nyomás alatt lennék egy új lemez miatt, mert van elég anyagom ahhoz, hogy turnézni tudjak és tudjam variálni a dalokat. A turnékon minden egyes alkalommal egy másik showt adhatnék. De amúgy van néhány új dalom is, egyet nagyon szeretek közülük, szerintem az jó is lenne lemezelőzetes dalnak. Fogok hozzá egy videót is forgatni (mint ez látszik, már meg is történt - szerk.) és visszatartom, amíg úgy érzem, hogy lemezt tudnék kiadni. Ha meg mégsem, kijön kislemezként."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

New single ‘Venom’ is mastered and ready to go! Video shoot happening today! Woo Hoo! Release date TBA! #venom #richiekotzen

Richie Kotzen (@richie_kotzen) által megosztott bejegyzés,

 

A koncert hivatalos Facebook eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2814783350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum