RockStation

Szólóprojektként jelenik meg a Toxic Holocaust friss nagylemeze

2019. április 26. - theshattered

joelgrind2019.jpgLassan megszületik az új Toxic Holocaust-nagylemez, de ahogy a kezdetekkor volt: szólóprojektként. A nagylemezzel legutóbb 2013-ban jelentkezett, egyébként aktív zenekari szinten üzemelő, Joel Grind-vezette formáció új korongjáról egyelőre még nem sokat ismerni, azt leszámítva, hogy a főnök fog mindent feljátszani.

"A Toxic új kiadványai nagy kiadóknál jelentek meg, turnékon mutattuk be őket, terjeszthettük a zenénket szerte a világon. Az évek folyamán fennálló többféle felállás és leosztás után úgy döntöttem, hogy a húsz éves ünnep tiszteletére bezárom a kört és visszatérek a szólóprojektes gyökereimhez. Az új albumra én játszottam és vettem fel mindent, úgy ahogy a régi időkben. Készüljetek a következő fejezetre!"

Hogy a következő fejezet mikor fog megkezdődni, azaz mikor érkezik az album, azt pontosan még nem tudni. Annyi biztos, hogy a pakk fel van véve és megjelenésre kész. Legalábbis Grind egy korábbi Facebook-bejegyzése alapján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814786932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum