RockStation

Guns N' Roses-dallal megy stúdióba Slash?

2019. április 27. - theshattered

0slash_arena2015_17.jpgÁllítólag a hétvége folyamán Guns N' Roses-dalt, dalokat fog rögzíteni Slash. Erről egy azóta már törölt Instagram-bejegyzés árulkodott és az, hogy ilyen gyorsan le is vették, vetették, az mindennél többet mond. Persze a poszt nem maradt megőrizetlenül, az Internet szemfüles kalandorai lementették azt, így mi is meg tudjuk mutatni, mégpedig egy lelkesebb Guns rajongó tolmácsolásával egyetemben.

A bejegyzés egyébként, amit a Kruse Kontrol osztott meg eredetileg, a következőt tartalmazza: "Slash 1987-es Silves Jubilee-je a házban! Személyesen a GnR producere, Caram Constanzo hozta el, az erősítőnek kiválóan kell teljesítenie és szólnia a szombati felvételeken Axl Rose malibui stúdiójában. Egyike vagyok azon szerencsés keveseknek, akik dolgozhatnak és játszhatnak ezen a remek kis erősítőn."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4814787236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum