RockStation

Faint - Linkin Park-klasszikushoz nyúlt a Memphis May Fire

2019. április 29. - theshattered

mmf2019.pngA Linkin Park Faintjét mindenki ismeri, aki csak parányit is foglalkozott a rockzenével az elmúlt húsz évben. A 2003-ban megjelent dalt ezúttal a Memphis May Fire dolgozta fel, bár ha úgy nézzük, sokat nem adtak hozzá, vettek el az eredetiből egy kicsit átgyúrt középrészt leszámítva. De ettől függetlenül szép gesztus, ráadásul ez egy olyan nóta, amit nagyon nem is lehet tönkretenni.

Matty Mullins (ének): "A legtöbbször, amikor valaki feldolgoz egy dalt, azt vagy a móka kedvéért, vagy a művészi tudása bemutatásaként teszi. De ezen különleges alkalommal egy olyan zenekar előtt szerettük volna leróni a tiszteletünket, akik hatalmas hatással voltak ránk.

Nem lesz még egy Linkin Park, ahogy nem lesz még egy Chester Bennington sem. Örökké hálásak leszünk a zenéért, amit ők csináltak és reméljük, hogy ez a feldolgozás felbátorítja majd a fiatalabb rajongókat, hogy kicsit elmerüljenek a Linkin Park diszkográfiájában és hogy hasonló hatásokra találjanak, mint mi tettük évekkel ezelőtt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3114788624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum