RockStation

Origami - Új dal és album jön Jeff Scott Sototól

2019. április 30. - theshattered

sotobandmarch2019_638.jpgMájus 24-én jelenik meg Jeff Scott Sotonak és csapatának legújabb korongja, az Origami. A Mester és társai adtak is egy dalszöveges videót a címadónak, csak hogy érezzétek, milyen is lesz az új album. Plusz, ha lemaradtatok volna, adunk mellé egy korábban bemutatott BeLie-t is, szintén hasonló körítéssel.

sotoorigamicd.jpg

01. HyperMania
02. Origami
03. BeLie
04. World Gone Colder
05. Detonate
06. Torn
07. Dance With The Devil
08. AfterGlow
09. Vanity Lane
10. Give In To Me
11. KMAG (bonus track)

Soto: "Ez az egyik legkorábbi tétel, amit egyébként az új basszerunk, Tony Dickinson szállított le. Neki van már tapasztalata a kislemezes dalokban még az első két Soto albumról, szóval már veterán volt nálunk akkor is, amikor még be sem szállt közénk.

Az 'Origami' szót egyszer sem használom a dalban, de jó cím lett neki, de mégjobb lett albumcímnek. Vannak progos részei és súlyos pillanatai a dallamosság mellett, ezt hívjuk úgy, hogy izmos dallamok! Van még benne némi frenetikus gitárjáték Jogre Salantól is, szóval tökéletes, robbanékony képviselője az albumnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1114794004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum