RockStation

Underground invázió: Blackmail, Coldsaw és Nucleanus pénteken!

2019. május 07. - bönin

56877114_2459057387491602_3597013747232669696_o.jpgPénteken beerősít a hazai vonal underground fronton! Metalpunk, crust és grind támadás várható a Pesten a Nyugati és Jászai között. A rakétákat a Yes Pub-ból indítják, ráadásul igazán szemérmetes áron látogatható a buli. Sasoljátok az eseményt! Az estét a grindkommandó Nucleanus nyitja, majd az eddig csak studióproject-ként ismert Coldsaw rombolja le a helyet az első élő fellépésével új tagokkal és új anyaggal. Az Obscene Extreme-et megjáró Blackmail zárja az estét egy kis d-beat pusztulattal. Ráadásul a buli az Insane Hellride Entertainment első szervezése!

Az Insane Hellride Entertainment egy underground megmozdulás, kifejezetten kevésbé ismert hazai és külföldi bandákat próbál elhozni a budapesti extrém rajongótábornak. A D.I.Y. szervezőbrigád így harangozza be első eseményét:

"Itt az első hivatalos fizikai bulink! A mulatság teljes mértékben az aljasodásnak ad tisztelet főként crust és grind formájában! Nézzük sorban a zenekarokat! Az Obscene Extreme Festival-on is fellépő Blackmail a hazai crust vonal legmocskosabb bandája, remélem nem kell őket bemutatni. Az este különlegessége a metalcrust Coldsaw, akik eddig még nem álltak színpadra, de most a buli kedvéért egy egészen új formációként basznak oda. A Nucleanus fortyogó grind, számítsatok totális armageddonra a srácoktól! Mindenkit szeretettel várunk az első eseményünkön a Yes Pub-ban!"

A Coldsaw torka Lédeczi Zsolt pedig így harangozza be a pénteki káoszt: 

"6 évvel ezelőtt, amikor Oravecz Miklós kollégával elkezdtük a Coldsaw projektet, nem gondoltam volna, hogy egyszer még színpadra fogjuk vinni ezt a produkciót (is), de a fent említett anyaszomorító krisztusi korba lépése alkalmából ez mégis megtörténik. Mivel közben őt az élet kicsit arrébb sodorta az ezer tó országába, sejthetitek, hogy nem mindennapi eseményre készülünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr114812548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum