RockStation

Októberben érkezik a Mayhem új lemeze!

2019. május 08. - theshattered

0mayhem2017_04_eredmeny.jpgLeszerződött a Century Media Recods-al a black metal egyik alapcsapata, a Mayhem. A csapat október 25-én adja majd ki a legújabb csomagot, melyet egy európai turnékanyar is követni fog (a Gaahls Wyrd és a Gost társaságában), mely Magyarországot egyelőre nem érinti.

Century Media: "A Century Media Records büszkén jelenti be a norvég black metal ősének, a Mayhemnek a leszerződtetését. A Mayhem az 1984-es alapítása óta öt nagylemezt, valamint több demót, EP-t és koncertalbumot adott ki. A debütáló lemezük, a De Mysteriis Dom Sathanas (1994) sokak szerint minden idők legnagyobb hatású black metal albuma. A korai éveket övező ellentmondások után a Mayhem folytatta a határaik feszegetését, manapság már az egyik leginnovatívabb erő az extrém metalban és bűnös művészetek terén, ami érvényes mind a koncertjeikre, mind az utóbbi nagylemezeikre."

Mayhem: "A Mayhem egy újabb fejezetet nyitott a harmincöt éves történetében. Örülünk, hogy egyesíthettük az erőinket a Century Mediaval, izgatottan várjuk, mit hoz majd ez az együttműködés."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr414814988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum