RockStation

Itt egy friss-ropogós Torche-dal!

2019. május 15. - theshattered

torche-2019.jpgBedobta a négy év szünet után megjelenő új nagylemezének, a július 5-re várható Admissionnek az első dalát a kisebb személyzeti változáson átesett Torche. A Slide egy egyszerűbb videót, vizualizációt is kapott.

A friss lemezről ezt árulta el Jon Nuñez (most már gitár): "Ez az album mutatja meg a legjobban, kik is vagyunk. Úgy látom, a zenekar magja boldogabb és lelkesebb, mint jó ideje bármikor, ráadásul van egy új tagunk is (Eric Hernandez, aki a gitárra váltó Nuñezt helyettesíti basszuson - szerk.), aki lelkes, hogy részese lehet az egésznek. Egyszerűen frissítő érzés. Nagyon klappol minden. Olyan valódi!"

A Slideról ezt osztotta meg Rick Smith (dob): "A Slide az egyik első dal, amit Eric lerakott az asztalra, teljesen készen, mindent megírva. Eric egy brutálisan jó dalszerző! Mondtam neki, hogy az első három Gary Numan albumot vegye inspirációnak, aztán visszajött egy rakat dallamos témával, amik teljesen passzoltak a Torch hangulatához."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414828138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum