RockStation

Új albumon dolgozik az Armored Saint!

2019. május 24. - theshattered

armored_saint_2018.jpgNa, kérem, új albumon dolgozik a John Bush-vezette Armored Saint! A csapat legutóbb 2015-ben adott ki nagylemezt, a Win Hands Downt, most viszont újra visszatértek a négy fal közé, hogy megalkossák a következő mesterművet. A végeredmény jó eséllyel még az idén meg fog jelenni, de a pontosabbakat úgyis később fogják leszállítani a legendák.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yeah we’re writing a new record. #writing #metal #newalbum #recordingstudio #songs #geterdone

Armored Saint (@thearmoredsaint) által megosztott bejegyzés,


Ezt nyilatkozta tavaly az új album kapcsán John Bush: "Nem akarok túl sokat várni a következő lemezzel, viszont ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy a Win Hands Down egy nagyon is jó lemez lett, nagyon nehéz lesz azt felülmúlni. Az Armored Saint kicsit olyan, mint maga a karrierünk. Az én meglátásom szerint a minőségről szól és nem a mennyiségről és ezt azért mondom, mert így is van. Ez az igazság. Jobbnak látom majd, ha huszonöt-harminc év múlva, amikor már nem leszünk, visszanéznek ránk az emberek és azt mondják, 'Ez egy király zenekar volt, volt egy pár zsír lemezük', mint azt, hogy 'Csináltak húsz albumot, abból talán öt volt jó és tizenöt szar'. Nem akarom, hogy az emberek így érezzenek, ha az Armored Saintre gondolnak. Azért is mondom ezt, mert így is kell tennünk, így alakult ki a karrierünk is. Jó lenne, ha kevesebb, mint öt éves követéssel tudnánk kiadni az új albumot. A 2000-es Revelations után csak 2010-ben jött a La Raza. Természetesen ekkor az Anthraxben voltam. A Win Hands Downnál ezt megfeleztük és öt évre jött ki. Szerintem lehetséges, hogy 2019-ben kiadjuk az új albumot. A dalok már most nagyon kemények!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814855052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum