RockStation

EQUILIBRIUM: Epikus pagan/folk metal januárban a Dürer Kertben

2019. május 27. - sunthatneversets

equilibrium_group_pic_2019_web.jpg

Renegades címmel érkezik augusztusban a friss Equilibrium lemez a Nuclear Blast kiadó gondozásában. A német epikus pagan/ folk metal zenekar hatodik lemeze az első, melyen már az új énekes, Skar és az új billentyűs, Skadi Rosehurst is bemutatkozik. Természetesen a kapcsolódó turné sem marad el, 2020 elején Budapestet is érintő körútra indul a csapat a szintén német dark-rock Lord Of The Lost és a melodic death metalos Nailed To Obscurity társaságában. A budapesti koncert 2020. január 28-án lesz a Dürer Kertben.

“Alig várjuk, hogy újra útra keljünk és a zenénket, illetve annak üzenetét terjesszük ezekben a csodás országokban! Büszkék vagyunk arra, hogy a Lords Of The Lost és a Nailed To Obscurity csatlakozik hozzánk ezen a turnén. Mindegyik zenekar nagyon különleges a maga nemében és az egész csomag garantál egy olyan speciális élményt, amit nem akartok kihagyni!” - nyilatkozták az Equilibrium tagjai.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4514864098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum