RockStation

Totális zaj-apokalipszis az Aurórában

2019. június 13. - sunthatneversets

suppression.jpg

Júliusban eléggé bele fog húzni a Tukker Booking, hiszen egy héten belül három olyan bulit is megnézhetsz, amit egyhamar nem fogsz kiverni az emlékezetedből.

Ebből a hármasból az első csapás július 5-re esik, amikor is az Auróra fog otthont adni a nyár egyik leggyorsabb estjének. Ezúttal egy olyan banda látogat el hozzánk, akik 2003-ban már jártak a Kultiplexben a Darkest Hour oldalán, és akkor jó páran bizonyára megjegyezték a nevüket egy életre.

A két tagú noise / powerviolence Suppression nyári Európa turnéja bizony hozzánk is el fog látogatni. Az eredetileg '92-ben alakult zenekar eredeti felállása rengeteg anyagot tudhat a háta mögött, ami nem kevés kiadónál került napvilágra. Többek között olyan bandákkal működtek közre közösen, mint a Despise You, Grief, Facialmess, vagy a Cripple Bastards.

A jelenleg két tagú richmondi zenekar 2000-ben alakult újjá és a hagyományokat követve szintén termelte magából a keményebbnél keményebb kiadványokat. Ezzel a felállással olyan nevekkel is spliteltek, mint például a Reeking Cross, Landfill, Sulfuric Cautery, Sedem Minut Strachu, Energumeno, vagy a Flvx Capacito. 2018-ban a saját kiadójukon keresztül jelentettek meg egy teljes hosszúságú anyagot Placebo Reality néven, amivel beturnézták az USA-t.

Jelenleg a szintén zseniális Mellow Harsherrel közös lemezen dolgoznak. Ez a banda élőben egy totális zaj apokalipszis, ami a felvételeiken is átjön, de élőben fejti ki igazi erejét. Ha képben vagy az extrém zenékkel, akkor egy igazi csemege lesz ez az este Neked, illetve, ha nem igazán ismered őket, akkor maga az élményért muszáj lesz ellátogatnod az Aurórába ezen a napon. Ám itt még nem fog megállni az élet, hiszen az angol színtér is képviseltetni fogja magát 3 kiváló zenekar személyében.

A közös turnén lévő hardcorepunkban utazó The Migraines, a powerviolence Skinners és a szintén pw hatásokkal megtűzdelt Meth Camp fog még odacsapni ezen az estén. Ha szereted az olyan bandákat, mint az Infest, a Void, vagy a Charles Bronson, akkor ezt a hármast neked találták ki! Hazai részről pedig a suttyó punkban működő Haramia fogja nyitni az estét!

A sok zenekarra való tekintettel korai kezdés lesz (19.00), mivel este 10-ig be kell fejezni a bulikat! Start: 19.00, zenekari támogatás: 2000 HUF. További infók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2214892338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum