RockStation

Visszatér Budapestre a Frontierer!

2019. június 24. - theshattered

fb_cover2.pngA harmadik júliusi tukker buli is nagy dobásnak ígérkezik, hiszen ezúttal a világ legzajosabb mathcore bandáját nézhetitek meg immáron másodszorra kis hazánkban.Ha a tavalyi Frontierert kihagytad, akkor ezúttal nem kell bekamuznod senkinek sem, hogy ott voltál az első bulin. Napjaink egyik legjobb modern metál jelenségéről beszélünk, az egyszer biztos.

Az Edinburgh és Missouriból származó zenekar valami eszméletlen zseniális módon ötvözi a Meshuggah-féle djent, a mathcore és a régebbi deathcore (jó értelemben véve, például: The Red Chord) legjobb pillanatait, egy agyzsibbasztó előadásmóddal karöltve. A stílusok megemlítésénél sem lehet igazán betekintést nyerni, hogy mi rejlik ebben az ötösben.

A 2013-as 'Collapse' nagy durranásnak bizonyult, de igazán a 2015-ben kiadott 'Orange Mathematics' volt az az anyag, amire mindenki felkapta a fejét. A tavaly megjelent legutóbbi nagylemez 'Unloved' névre hallgat és rengeteg helyen év lemezeként hivatkoznak rá, nem is véletlenül, hiszen abban a 15 számban minden benne van, amitől ez a zenekar egyeduralkodó a stílusán belül.

180813-kb18-frontierer1.jpg
Mindemellett a tagok másik projektje, bandája, a Sectioned is előrukkolt egy új anyaggal, ami kevésbé sem úthenger, mint a testvérzenekar zenéje, remélhetőleg őket is megnézhetjük majd egyszer itthon. Ha azt hitted, mindent láttál már, akkor inkább nézz le a Dürerbe ezen az estén!

Hazai részről 2 kiváló bandát nézhettek meg. A fiatal cpt.pirx mathcore darája fogja nyitni az estét. Ha nem hallottál még róluk, akkor ne maradj le a koncertjükről és csekkold le az Áprilisban kiadott 3 számos anyagukat. Az Anderson Poset remélhetőleg nem kell bemutatni senkinek sem. Igaz a zenekar nem a legaktívabb az utóbbi időben, de valószínűleg ez a soron következő nagylemezük megírása miatt lehetséges.

Ami biztos, hogy az itthoni mathcore egyik legkirályabb bandáját is megtekintheted ugyanezen az estén, akik bizonyára keményen oda fognak csapni most is, mint a múltkori bulin.

frntrr_poster_euro_banner.jpg

Start: 20.00
Belépő: 3500 / 4000 HUF
Elővételes jegyek: Tixa (online) + Wave

A Facebook-esemény IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7114904166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum