RockStation

Tényleg jön Anselmo és a zenekar!

2019. július 04. - KoaX

anselmo.jpg

Több, mint 21 éve járt nálunk a Pantera. Neked se volt esélyed látni őket? A Rockmaratonnak hála idén JÚLIUS 13-án egy kis szeletet kaphatunk a zenekar munkásságából, amikor Anselmo bácsi a saját zenekarral, az Illegalsszal megjelenik nálunk egy teljes Pantera műsorral. Erre a jövőheti eseményre szeretnénk titeket most kicsit ráhangolni!

Ha szoktad nézni a Rockstation interjúit, akkor ez a dal onnan is ismerős lehet. Ha eddig nem tetted, akkor ajánljuk figyelmedbe! Katt IDE, addig meg.... I'M BROKEN!

A hideg ráz ettől a daltól mindig... De azért menni kell tovább és nem elfejteni a múltat, csak a tegnap éppen nem jelent sz@rt sem!

Ez az igazi szerelem, amit a Panetra függősége okoz. Az biztos, hogy ez a lassabb tétel is elhangzik majd Dunaújvárosban, illetve mi nagyon várjuk!

Na, azért valamit a mostani bulikból is mutatnunk kell már! Ha eddig kétségeid voltak, hogy az öreg milyen állapotban van, akkor checkold ezt a videót!

A Vulgar Display Of Power klasszikusa nélkül szerintetek lehet koncert?

Noha a Cowboyok jó része sajnos már az égi mezőn űzi a metalt, mi akkor is imádjuk ezt a dalt (is)

Az utolsó Pantera lemez nagyon megosztotta anno a rajongókat. Mi azonban azt a lemezt is imádtuk!

Nyomathatnánk napestig még Pantera dalokat, és lássuk be, bármelyik megállná itt a helyét. Véleményünk szerint, ez egy remek alkalom arra, hogy akik nem lehettek huszonegy évvel ezelőtt ott az igazi Pantera koncerten, azok most revansot vegyenek az élettől. Ahogy láttátok Anselmo összekapta magát eléggé szépen. Bízunk abban, hogy a jelenlegi formáját tartja a maratonon is, így senki se megy majd haza csalódottan.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7914922448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum