RockStation

Szólóanyaggal jelentkezett a Between The Buried And Me basszusgitárosa

2019. július 09. - theshattered

a09ac457-8d19-464f-8839-a40f8e6f6fc0-1-1000x515-1562598452.jpgEgy meglehetősen jazz ízű anyaggal jelentkezett Dan Briggs, az amerikai progresszív metal csapat, a Between The Buried And Me basszusgitárosa. Aki ismeri Briggs munkásságát, az annyira nem lepődik meg a zenész ezen irányultságán, hiszen a Trioscapes nevű formációval is nyomatta már a komplex muzsikák legnemesebbikét, most viszont maximálisan saját kútfőből hozta le a Nightmare Scenarios című EP-t, melyet ahogy van, teljes egészében szabadon hallgathatóvá tett.

"Úgy érzem, ez adja a legvalósabb betekintést a zenei hátterembe és azokba a dolgokba, melyek azzá a zenésszé tettek, aki ma vagyok: a kezdeti, klasszikus nagybőgőn való tanulmányaimtól kezdve, a musicalekben való zenélésen át, egészen a hetvenes évek nagyszerű zenéit hallgatva való felnőtté válásig. A rémálom egy lehetőség arra, hogy megnyíljak és felfedezzek olyan hangokat, amelyek a jövő felé fognak irányítani."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9414932256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum