RockStation

Novemberben Insomnium és Black Dahlia Murder közös turné – Budapesten is fellépnek!

2019. július 12. - theshattered

facebook_cover.jpgIdén ősszel az Insomnium is új lemezzel jelentkezik. A melankolikus dallamokkal és zord megindulásokkal operáló finn death metal zenekar nyolcadik stúdiólemeze a Century Mediánál jelenik meg október elején, novemberben pedig lemezbemutató turnéra indulnak Európában. A fellépéseken az amerikai extreme metal nagyágyú, a Black Dahlia Murder is velük tart, illetve megismerhetjük Finnország egyik régi, nyolc aranylemezes heavy metal csapatát, a Stam1nát is. Budapesten november 26-án játszanak, a Barba Negra Music Club színpadán.

A Concerto Music bemutatja: Tour Like A Grave 2019
2019. november 26., kedd 19 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
Insomnium, Black Dahlia Murder, Stam1na koncertek
Belépő: early bird jegyek 5900 Ft, szeptember 2-től  6900, a koncert napján 7900 Ft.
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu és www.rock1.hu oldalakon, a Ticketportal hálózatában, a Barba Negra Track jegypénztárban és postai utánvéttel a www.concerto.hu oldalon

A koncert hivatalos Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3914941590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum