RockStation

Novemberben érkezik az új Quiet Riot-album!

2019. július 17. - theshattered

qr2019.jpgAz év végén, egész pontosan november 8-án adja ki a Quiet Riot a legújabb nagylemezét, a Hollywood Cowboyst. A Kevin DuBrow halála óta már több énekessel is kiállt zenekar ahogy az előző lemezt, a Road Rage-et, ezt is James Durbinnel vette fel, a Grossi-Wright-Banali hangszeres szakasz a 2010-es visszatérés óta változatlan.

quietriothollywoodcowboyscd.jpg

01. Don't Call It Love
02. In The Blood
03. Heartbreak City
04. The Devil That You Know
05. Change Or Die
06. Roll On
07. Insanity
08. Hellbender
09. Wild Horses
10. Holding On
11. Last Outcast
12. Arrows And Angels

Frankie Banali: "Az én meglátásom szerint ez a legváltozatosabb Quiet Riot-lemez, amin valaha dolgoztam. Szerintem nagyon sok területet lefed, véleményem szerint sokakat meg is fog lepni, de úgy gondolom, hogy ez mind kellemes meglepetés lesz. De hogy ismételjem magam, szerintem ez a legváltozatosabb Quiet Riot nagylemez, ami valaha készült.

Az én szemem előtt mindig az van - nem azért, mert azt szeretném, hanem mert ilyen vagyok - az első gondolatom, amikor valamit írok a szerzőtársammal, Neil Citronnal, hogy 'Vajon Kevin DuBrownak tetszene ez?'. A legnagyszerűbb dolog az volt Kevinben, hogy annyira nyitott volt, annyira szerteágazó ízlése volt zenében, hogy nagyon kevés dolog volt, amit nem szeretett. De például a Rehab albumon néhány dal, amit Neillel írtunk, nem nagyon tetszett Kevinnek, mert nem volt benne a komfortzónájában, ezért fogtuk magunkat és néhány dalszöveget Glenn Hughes segítségével írtunk meg. De kihangsúlyozom, nagyon sok mindent köszönhetünk Kevinnek, mindig az van a fejemben, ha lejátszanám neki az adott dalt, szeretné-e, vagy azt mondaná-e, hogy 'Nem tudom, mihez kezdjek ezzel.' De ez nem feltétlen jeleti azt, hogy az nem fog felkerülni az albumra. Így ezt a metódust fogom alkalmazni a jövőbeli Quiet Riot-albumoknál is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4614957942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum