RockStation

Deluxe újrakiadást kap az Atreyu legutóbbi nagylemeze

2019. július 21. - theshattered

190606_atreyu02.jpgAugusztus 16-án egy masszívan megpakolt újrakiadást kap a nem is olyan régen spéci felállásban Budapesten is fellépett Atreyu legutóbbi nagylemeze, az eredetileg tavaly megjelent In Our Wake. A hét bónuszdallal kiegészített csomagban az In Our Wake és a Long Live lemezekről lemaradt B-oldalas dalokat fogja megtalálni a rajongó két akusztikus átértelmezéssel egyetemben, mindezt egy új artworkkel megtámogatva. Szó nem lehet!

atreyuinourwakedeluxe.jpg

01. In Our Wake
02. House Of Gold
03. The Time Is Now
04. Nothing Will Ever Change
05. Blind Deaf & Dumb
06. Terrified
07. Safety Pin
08. Into the Open
09. Paper Castle
10. No Control
11. Anger Left Behind
12. Super Hero
13. In Our Wake (Acoustic)
14. The Time Is Now (Alternate)
15. Generation
16. Straight To Hell
17. So Others May Live
18. Stronger Than Me
19. When The Day Is Done

Brandon Saller (dob, ének): "Már nagyon várom, hogy ezek a dalok is megjelenjenek! Mi mindig szerettük ezeket a nótákat, de nem találták meg a helyüket a lemezeken, mint összefüggő egységeken. Ezeken felül lesz rajta némi régebbi téma is, melyek eddig csak limitált kiadásokon jelentek meg, most mindenki számára elérhetők lesznek. Ami az In Our Wake-es újraértelmezett dalokat illeti, jó móka volt számunkra, hogy újragondolhattuk ezeket a nótákat. Valami egészen különlegessé alakultak át, úgy érezzük, magukban is megállják a helyüket."

Porter McKnight (basszer, az új borító megalkotója): "Amikor a deluxe kiadás ötlete szóba került, az agyamba egyből jöttek az ötletek és képek az újragondolt képi világgal kapcsolatban. Valami olyat akartam, ami passzol az In Our Wakehez készített eredeti ötletemhez, de egy új, sötétebb útra akartam elvinni az egészet. Egy klasszikus punk/black metal érzést próbáltam felidézni vele, a végén az egészet saját kezűleg rajzoltam meg. Mindig öröm és megtiszteltetés ennek a zenekarnak alkotni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7614971644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum