RockStation

Szólólemezt ad ki az Alice In Chains énekese

2019. július 22. - theshattered

0aliceinchains2018_45_eredmeny.jpgOktóber 4-én megjelenik William DuVall első szólólemeze, a One Alone. Az akusztikus szerzeményeket tartalmazó, tizenegy tételes korongról egy dalt, a nyitó nótát, a Til The Light Guides Me Home-ot már be is mutatta a frontember. Ezt a szokásos infók mellett az alábbiakban találjátok majd meg.

williamduvallonealonecd.jpg

01. 'Til The Light Guides Me Home
02. The Veil Of All My Fears
03. The 3 Wishes
04. Strung Out On A Dream
05. White Hot
06. Still Got A Hold On My Heart
07. Smoke And Mirrors
08. So Cruel
09. Chains Around My Heart
10. Keep Driving Me Away
11. No Need To Wonder

William DuVall: "Három Alice In Chains album és számos világkörüli turné, a Giraffe Tongue Orchestra album megalkotása és persze a Comes With The Fall lemezeinek és turnéinak sora után úgy éreztem, hogy itt az ideje visszacsupaszítani mindent az alapokra. Ez a lemez szigorúan egy hang, egy gitáros téma. Megmutatja, hogy honnan is jövök, mint énekes, gitáros és dalszerző."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4614974444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum