RockStation

Mike Judge-nak "vannak ötletei", hogyan folytassa a Beavis and Butt-Headet

...ha van rá igény

2019. július 27. - theshattered

beavis_a_l.jpgA kilencvenes években megjelent két tahó rocker rajzfilmfigurát, Beavist és Butt-Headet vélhetőleg nem kell senkinek sem bemutatni. A két, folyton balfaszkodó, suttyóskodó, persze folyton véleményt nyilvánító rockerpalánta hét évad után akasztotta szögre a kanapéját, hogy aztán 2011-ben újra nekilássanak az észosztásnak, igaz, csak egy évadnyi erő volt a projektben. Viszont Mike Judge, az egész megalkotója közölte: lenne már ötlete a Beavis and Butt-Head Do America mozifilm folytatására, csak annyi kell, hogy valaki beindítsa a vonatot.

Judge elmondása szerint a Paramount igazából nincs is ellene a projektnek: "Úgy tűnik, még mindig érdekli őket a dolog. Van is már néhány ötletem! Úgy gondolom, hogy valami olyannak kellene lennie, ami manapság is aktuális lehet. Már ki is találtam, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani."

Judge a tervek szerint, azaz ha zöld utat kap a téma, a rendezője is lenne a filmnek. Egyes pletykák (de ezek tényleg csak feltételezések!) szerint akár élőszereplős, a két címszereplőt felnőttkorban bemutató film is lehet az egészből, ahol a suttyó-duó már hajléktalanként tengeti az életét. Szerintünk annak már nem olyan lenne a varázsa, mint a rajzolt kiadásnak - mi maradnánk az eredeti megvalósításnál, ha lehet. Ez esetben viszont két probléma merülhet fel: a hőseinket rakják át a jelenkori világba és akkor ugrik a '90-es évek, azaz az eredeti környezet varázsa és hangulata, vagy maradjon a kor, de akkor meg az aktualitás lesz almás... Nem könnyű kérdés...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr414981660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum