RockStation

Cheyenna - Újabb dalt adott ki a The 69 Eyes

2019. július 28. - theshattered

the-69-eyes-press-2019-cr-ville-juurikkala-billboard-1548.jpgMicsoda kiszolgálás: új dal, új album, sőt, magyar koncert is várható még idén a finn rockerektől, a The 69 Eyestól. Hogy sorba hozzuk az infókat, a korábban már megjelentetett 27 & Done utáni következő klipes tétel, a Cheyenna pénteken jött ki, ennek a klipje lentebb megtalálható. A nagylemez, a West End szeptember 13-án debütál, a mindezt bemutató Barba Negrás koncert pedig november 12-én lesz. Sűrű a menetrend, de nem követhetetlen, tessék edzeni!

Jyrki 69: "Amikor meghallottam a dal demóját, a refrén egyből megszületett a fejemben. Olyan volt, mint a szél fújása, vagy egy kanyon, ami az ő nevét visszhangozza a múltból. Ki volt ő? Egy bennszülött amerikai hercegnő? Ahogy rákerestem a Googlen a névre, kiderült, hogy nagyon sok ilyen nevű lány tűnt el. És már meg is született egy női szellemlovas-sztori! Cheyenna a szabadság gyermeke - örökké!"

A buli hivatalos Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5714981742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum