RockStation

Hamarosan jön a Wage War új nagylemeze!

2019. július 30. - theshattered

wage-war1.pngPressure lesz a címe a Wage War augusztus 30-án megjelenő új nagylemezének, melyhez immár a harmadik előzetes tétel került napvilágra. A csapat a Low és a Who I Am után a Me Against Myselfet tette közszemlére, mind a három nóta lentebb megtalálható.

Cody Quinstad (gitár, vokál): "A Me Against Myselffel kalandoztunk el eddig a leginkább a dallamos zenék világába. Már a legelső demóktól kezdve tudtuk, hogy valami különlegessel állunk szemben. A dalszöveg olyan egyértelmű, amennyire csak lehet, azzal a ténnyel foglalkozik, hogy legtöbbször mi magyunk vagyunk a saját legnagyobb ellenségünk. Mindig büszkék voltunk arra, hogy próbálunk változatosak lenni és hogy feszegetjük a saját határainkat, erről szól ez a dal is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7414986226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum