RockStation

Lehozta a jövő évi első neveit a Wacken!

2019. augusztus 05. - theshattered

wacken_2015_1.jpgMég javában zajlott az idei, sorban harmincadik Wacken Open Air, de a szervezők - akik nem kispályán játszanak - már le is hozták az első neveket a jövő évre. Az évek óta agyig rogyasztott teltházzal üzemelő fesztiválon 2020-ban többek között olyan nevekkel találkozhatunk majd, mint a ötvenedik évét ünneplő Judas Priest, vagy a jelenleg másik headliner pozícióban tetszelgő Amon Amarth, de már most is elmondhatjuk: lesz itt még rengeteg finomság! Nem mellesleg már most is van, mutatjuk, mi a jelenlegi menü!

Mert ha ez lenne a végleges lista is lenne mit nézni, lévén a szervezők olyan különleges koncerteket szerveztek le, mint az Agent Orange-turnéval nyomuló Sodomot, az örök klasszikus Slaughter Of The Soullal fellépő At The Gatest, vagy éppen a Merciful Fate-et. Utóbbiak nem is olyan régen jelentették be, hogy 2020-ban fesztiválturnéra indulnak a debüt kislemez és az első két nagylemez (Melissa, Don't Break The Oath) dalaival, nem mellőzve néhány új dalt sem. Persze itt még nem ér véget a sor (hohó, hol lesz még az!), várhatóan hamarosan el kezdenek szállingózni a további bejelentések is.

A jegyértékesítés ma indul, a tendenciákat ismerve érdemes minél hamarabb lecsapni a tikettekre, mert - ahogy mondani szokás - aki kimarad, az lemarad!

wacken2020.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5214995634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum