RockStation

Mustasch: bőrdzsekis svéd hard rock koncert a Dürer Kertben

2019. augusztus 05. - sunthatneversets

mustasch2.jpg

Három igazi bőrjakós zenekar látogat november 17-én a Dürer Kertbe. A svéd Mustasch bő két évtizede működik, és a skandináv ország legismertebb hard rock zenekarainak egyike, amely igazi rock and roll hangulatú dalaiban számos heavy metal és stoner elemet is felhasznál. Most ősszel érkezik friss lemezük, és ehhez kapcsolódik majd a turné is, de jó eséllyel az egész életművükből hangos ízelítőt kapunk majd, hiszen most először játszanak nálunk. 

Velük tart a már lassan három évtizede működő német hard rock csapat, a Motorjesus, akik Race To Resurrection című lemezük dalait hozzák. Az este folyamán az első fellépő egy másik svéd alakulat, a négytagú, nevéhez illően robbanékony rock and rollt játszó Dynamite lesz, akik úgyszintén friss lemezzel várnak minket.

További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2914995590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum