RockStation

A Gutalax nem szarozik, vagyis de

Megérkezett a legújabb Gutalax klip!

2019. augusztus 13. - csigaur

gutalaxpromo.jpg

Sajnos vagy nem sajnos, hazánkban is egyre nagyobb sikereknek örvend a cseh Gutalax. Gondolok itt arra, hogy pár budapesti koncertjükön csak a műfaj kemény magja volt jelen a nézőtéren (azért így is volt egy teltházas koncertjük). Az idei Rockmaraton fesztiválon viszont már alig fértek be az emberek a koncertjükre. Ez egyrészt totál jó, másrészt pedig hagy egy kis tüskét az úgynevezett kemény magban....

Na, de cikkünk lényege nem is ez, hanem az, hogy végre megjelent a legújabb Gutalax klip, a Shitbusters című dalra. Ha nem vagy fogékony erre a zenére, akkor a klip után úgyis az leszel. Ők azok, akik megmentik a várost a kakaemberektől ( :D :D :D ) majd mindenki szépen éli tovább a megszokott kis életét. Egy szónak is száz a vége, nézzétek meg a klipet: 

Rockmaraton rajongók: a Gutalax egy T !!!! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215007136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum