RockStation

Tíz évnyi szünet után jön a Puddle Of Mudd új lemeze

2019. augusztus 16. - theshattered

puddleofmuddbandaug2019_638.jpgSzeptember 13-án adja ki a legújabb nagylemezét, a tíz év szünet után megjelenő Welcome To Galvaniat a Puddle Of Mudd. Wes Scantlinék az Uh Oh képében már ki is adták a korong első klipes nótáját, persze a borító és a dallista sem maradhatott le a bejelentés mellett.

puddleofmuddwelcometogalvaniacd.jpg

01. You Don't Know
02. Uh Oh
03. Go to Hell
04. Diseased Almost
05. My Kind Of Crazy
06. Time Of Our Lives
07. Sunshine
08. Just Tell Me
09. Kiss It All Goodbye
10. Slide Away
11. Uh Oh (Come Clean Version)

Wes Scantlin: "Jó sokáig kellett várni erre a lemezre, örülök, hogy végre ott lesz a rajongók számára. Remélem, hogy a zene erőt ad majd az életükhöz. Be akarok kúszni a bőrük alá és a zene segítségével átsegíteni őket az életen.

Néha az életben összefutsz olyan emberekkel, akik csak le akarnak húzni és tönkre akarnak tenni. Nos, ezek a napok elmúltak. Most már jó emberekkel veszem körül magam. Hisznek bennem és én is hiszek bennük. Szeretném mindannyiuknak megköszönni a kemény munkájukat és kitartásukat. Szeretném megköszönni a rajongóimnak is a türelmüket. Ez csak a kezdet. Sokkal több rock 'n' roll van még a tarsolyomban, amit mind meg szeretném osztani a világgal!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4615011462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum