RockStation

Dave Grohl pletykálkodik: Újra együtt dolgozik a Them Crooked Vultures

2019. augusztus 19. - theshattered

them-crooked-vultures.pngA pár napja a Szigeten is fellépett Foo Fighters agya és vezére, Dave Grohl szereti megzavarni az állóvizet. Mondjuk most nem a Foo Fightersszel kapcsolatos dolgokról pletykált, hanem egy másik (volt?) csapatáról: a Josh Homme-val és John Paul Jonesszal közös Them Crooked Vulturesről, mely épp tíz éve jelentette meg az első, egyben egyetlen nagylemezét.

"Vannak idők, amikor csak leülsz egy kanapéra és próbálsz nem arra gondolni, hogy ő a Led Zeppelinben volt. Aztán elkezdesz játszani valamit és egyből beugrik, hogy sehol sem vagy ehhez az emberhez képest. Még mindig nehéz felfogni, hogy lehetőségem volt egy csapatban zenélni ezzel a sráccal. Igazából még mindig egy zenekarban vagyunk. Tíz évente egyszer próbálunk, ráadásul közeledünk a következő tízeshez, nemde? Nincsen semmi hivatalos bejelentenivalóm, de valami készülget."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6615015090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum