RockStation

Októberben érkezik a The Devil Wears Prada friss nagylemeze

2019. augusztus 24. - theshattered

b491f555-the-devil-wears-prada-2018.jpgThe Act címen fog megjelenni a The Devil Wears Prada legújabb nagylemeze, a 2016-os Transit Blues utódja. Az album borítóját és dallistáját már be is mutatta a kvartett, természetesen az új dal sem maradhatott le: a Lines Of Your Hands lett az, amely a lemez első felvezetőjének szerepét hivatott betölteni. A teljes csomag október 11-én fog napvilágot látni.

thedevilwearspradatheact.jpg

01. Switchblade
02. Lines Of Your Hands
03. Chemical
04. Wave Of Youth
05. Please Say No
06. The Thread
07. Numb
08. Isn't It Strange?
09. Diamond Lost
10. As Kids
11. Even Though
12. Spiderhead

Tavaly decemberben ezt mondta az albumról Mike Hranica, a The Devil Wears Prada énekese: "Ezúttal egy, az eddigitől teljesen eltérőt próbáltunk csinálni és egy olyan albumot kiadni, amilyet még nem hallottak az emberek... Amikor először elkezdtük a dalírást, Kyle és John majdnem harminc számot hoztak össze, de amikor visszahallgatták azokat, azt mondták rájuk, hogy ez olyan, mintha a Transit Blues Part 2 lenne. Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy ezt nem fogjuk felvenni. Nagy szeretettel tekintünk vissza a Transit Bluesra. Persze lenne egy rakás dolog, amit megváltoztatnánk rajta, de nincs értelme újra felvenni ugyanazt... Az volt a cél, hogy meglegyen húsz dal erre a lemezre, ami jóval több, mint általában összerakunk - rendszerint tizenhárom, vagy tizenkét dal szokott kész lenni és azok fel is mennek a korongra. Úgyhogy megcsinálunk egy rakat dalt, leülünk és megnézzük, mi nem ugorja meg a lécet. Érdekes lesz. Lesz emiatt feszültség, de minden csak egy jobb, remélhetőleg jobb, másabb lemez érdekében történik, amilyet valószínűleg nem hallottak még a rajongóink."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7615021540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum