RockStation

Kétdalos feldolgozás-kislemezt ad ki az A Pale Horse Named Death

2019. augusztus 26. - theshattered

aphnd2018.jpgEgy hétinches kislemezen fogja megjelentetni a következő kiadványát az A Pale Horse Named Death. Az Uncovered címre keresztelt korongon - a névből is adódóan - nem saját tételek, hanem két feldolgozás kap majd helyet, az egyik Three Dog Night 1968-as One című dala, a másik a The Cure 1989-es Prayers For Rainje lesz.

Sal Abruscato ezt mondta a rövidke anyagról: "Ez az egész zenekari döntés volt, amikor Európában turnéztunk és a zseniális kiadónk felajánlotta egy hétinches kiadását. Eric Morgan dobta be a The Cure Prayers For The Rainjét, John Kelly pedig a Three Dog Night Oneját. Szerintem nagyszerű választás mind a kettő, kellemes stílusbeli kontrasztot adnak, jól odapakoltunk nekik a felvételek közben."

Az kiszemelt dalok eredetijei így festenek:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1115024636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum