RockStation

Ázsiai és dél-amerikai black/death bestialitás

Infernal Execrator és Goat Semen koncertek a KVLT-ban

2019. szeptember 15. - bönin

infernal_execrator_flyer.png

Ázsiai kecskehadurak látogatnak Budapestre jövő hét vasárnap, azaz szeptember 22-én, akik nyers és barbári black/death orgánumukkal ránk szabadítják majd a szingapúri fémet. Az Infernal Execrator tipikus bestial black/death metalban utazó underground förtelem! Supportként a második zenekar szintén black/death misét fog produkálni a KVLT tárnáiban. A német Sacrilegious Rite, mint szingapúri testvére, óriási tisztelgést nyom az underground előtt a bestiális szarvak alatt. Facebook esemény ITT.

Rá két nappal, szeptember 24-én kedden pedig perui bestiaidéző death/blacket játszó Goat Semen először fog fellépni Magyarországon! Kötelező, ha kóstolgatod a nyers kecskeimádást! A Hells Headbangers zászlaja alatt menetelő horda, olyan testvérzenekarokkal kötött vérszerződést, mint az Anal Vomit, vagy a Grave Desecrator. 
Kisérőjük a feltörekvő olasz Demiurgon, akik a techikás(abb) death metal erős képviselői az itáliai underground fergetegében. Facebook esemény ITT.

Mind két eseményre csak helyszínen lesznek elérhetőek a jegyek mindössze 2000 Ft-ért!

goat_semen_flyer.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4215093958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum