RockStation

Elkészült Ozzy új szólólemeze!

2019. szeptember 18. - theshattered

0b10.jpgA Post Malonenal való közreműködés után megnyugtatta a nagyközönséget Ozzy Osbourne: a legenda a saját szólólemezével is készen van, melynek dalait - milyen meglepő - Malone producerével készítette el. A Sötétség Hercege elmondása szerint ez lesz a valaha készült legjobb szólólemeze (természetesen), melynek dalait várhatóan még idén le fogják szállítani. Az egyik dal címe biztosan Ordinary Man lesz.

"Csináltam egy új lemezt, ez segített visszatérnem a körforgásba. Hónapokig csak hevertem otthon és sajnáltattam magam. Ez lett a legjobb lemez, amit valaha készítettem!"

Post Maloneról: "Sosem hallottam még erről a srácról. Azt akarta, hogy énekeljek a Take What You Want című dalában, amit megtettem, aztán egyik dolog következett a másikból, Post Malone producerével, Andrew Wattal pedig felvettem az új lemezemet. Csak kilenc dal, de ez segített eljutni oda, ahol most vagyok.

Ha nem készítettem volna el ezt a lemezt, még biztosan őrlődnék és azon gondolkodnék, hogy 'Örökké itt fogok heverni'. Nagyon hiányzott már a zene. A rajongóim nagyon hűségesek és jók hozzám. A lemez elkészítéséig azt gondoltam, hogy meghalok. De ennek köszönhetően képes voltam megemelni a seggemet. Ez tíz év után az első lemezem, kicsit kívülállónak is érzem magam.

Manapság a zenéket gyorsabban feltöltik a netre, mint hogy én megírom a szöveget. Minden csak a letöltésről és a streamelésről szól. Mi a f*szt jelent ez egyáltalán? Mi az a Spotify? Azt hittem, hogy ha valakit spotifyolnak, akkor valami bőrbetegsége van!

A lemezt négy hét alatt fel is vettük. Mondtam Sharonnak, hogy nem is éreztem, hogy lemezt készítettem volna, mert a végén nem ordítoztunk egymással. Sharon és én sosem voltunk ennyire közel, mint most. Nagyszerű érzés! Sharon egy isten volt!"

Az eredeti (angol nyelvű) interjút IDE KATTINTVA találjátok meg. Ozzy legutóbbi nagylemeze a Scream 2010-ben jelent meg, teljes egészében legutóbb a 2013-as - egyben utolsó - Black Sabbath albumon, a 13-en lehetett hallani a Mester hangját.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4215113612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum