RockStation

Kiderült, ki a Static-X "új" énekese

2019. október 09. - theshattered

static-x-mystery-singer.jpgA mai világban hiába bújik valaki maszkok mögé, előbb-utóbb úgyis kiderül, ki rejtőzik oda. Így járt az ikonikus frontember, Wayne Static halála után felélesztett Static-X, illetve annak a Xer0 álnévre keresztelt beugrós gitáros/dalnoka is, akinek kiléte immár teljesen biztos: ahogy korábban is sejteni lehetett, a Dope éléről ismert Edsel Dope munkálkodik a zombi-Wayne gumiarc mögött.

edsel-and-xer0-neck-tattoos.jpg

Az egészben pedig nyaktetkó volt a ludas, de persze millió más érv is előkerült korábban: elég csak a legfontosabb ismertetőjegyre, az énekhangra gondolni, de a testalkat és a gitár tartásának módja is stimmt! Nem mintha ez a szemfülesebbeknek ez a hír akkora meglepetés lett volna...

A Static-X új nagylemeze, a Wayne Static utolsó felvételeit is tartalmazó Project Regeneration jövő május 29-én jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9915211716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum